E-learning

 • E-learning: Belmont Rapid Infuser

  8f43bdf34cea5d626d46dbfb16f23845 gE-learningkursus til Belmont Rapid Infuser er nu klar igen.

  Kurset henvender sig til personale, der arbejder med traumemodtagelse i TraumeCentret og/eller på ort. kir. operationsgang 3033.

  Klik her for at starte kurset

  Uddannelseselementet er udviklet uden økonomisk støtte fra producenten

 • E-learning: McGrath videolaryngoskop

  mcgrathlogoKursus i McGrath videolaryngoskop henvender sig til læger i uddannelsesstillinger, sygeplejerskekursister og klinikkens faste personale.
  Kurset giver kursisten grundlæggende kendskab til McGrath videolaryngoskop og er en forudsætning for optimalt udbytte af hands-on undervisning i klinikken.

  Klik her for at starte kurset

  Uddannelseselementet er udviklet uden økonomisk støtte fra producenten

 • E-learning: Spinal Cord Injury

  elearnscilogoPå initiativ af International Spinal Cord Society er udarbejdet et meget omfattende e-learning-program, som er tilgængeligt for alle. Adgang kræver registrering, som er gratis.
  Klik på logoet for at gå til elearnSCI.org.

 • E-learning: Trakeostomi

  NTSPlogoNational Tracheostomy Safety Projecter et britisk initiativ, der - som navnet indikerer - har til formål at forbedre sikkerheden omkring trakeotomerede patienter.

  Deres hjemmeside tracheostomy.org.uk indeholder en del interessant materiale, blandt andet et omfattende e-learning kursus med tre moduler, som alle, der beskæftiger sig med trakeotomerede patienter vil have stort udbytte af at gennemgå. 

  Klik her eller på logoet for at gå til kurserne, som er gratis og som ikke kræver registrering.

 • E-learning: Uventet vanskelig luftvej algoritme

  algoritmeI forbindelse med hoveduddannelseskursus i luftvejshåndtering er udarbejdet en enkel algoritme til håndtering af Uventet Vanskelig Luftvej, og til algoritmen hører en opgave.

  Klik her for at se algoritmen og gennemføre den tilhørende opgave

Login

Go to top