Kære kollegaer

Vi håber jo ikke der bliver for meget ”nedetid” på SP, men det vil ske - planlagt og uplanlagt.  Jeg vil derfor bede jer om at sætte jer ind i de forholdsregler der gælder ved nedetid – se vedhæftede https://intranet.regionh.dk/rh/alarm/Sider/default.aspx :

under

-      Beredskabsplan

-      Særligt for sundhedsplatformen

og

  • Action cards  (Ikke alle er relevante for AN/OP personale)

og

På hvert afsnit er der placeret en ”nedetidsmappe” hvor de mest nødvendige papirer er samlet (står sammen med beredskabsmappen).  Nedtidskuverter er placeret i medicinrummet på hvert afsnit og i Trykkammeret.

Jakob

Tilføj kommentar

Login

Anesthesia-1128000235
Anæstesi- og operationsklinikken yder operationsassistance og bedøvelse til de kirurgiske klinikker i HovedOrtoCentret: Ortopædkirurgisk Klinik, Klinik for Plastikkirurgi, Brystkirurgi og Brandsårsbehandling, Øre-næse-halskirurgisk Klinik, Læbe-ganespalte Centret, Øjenklinikken og Tand-mund-kæbekirurgisk Klinik. 
Endvidere ydes anæstesiologisk assistance til TraumeCentret og Akutlægebil Region Hovedstaden.
Enheden for Akut Smertebehandling (EAS), Afdeling for uddannelse, forskning og udvikling i anæstesiolog (UFU) og Akut Koordinations Center (AKC) på Rigshopitalet er organisatorisk forankret i klinikken.
uddanop.dk er klinikens uddannelsesportal. Her findes kurser, information og andre ressourcer, der vedrører uddannelse i klinikken. Klinikkens ansatte og andre nøglepersoner kan få fuld adgang til uddanop.dk. Registrering skal om muligt ske med regionh.dk-mailadresse. Vælg Login i menuen øverst på siden

 

Go to top