Kære læger og sygeplejerskekolleger,

Her pixibog til, hvordan man finder og administrerer i intraprocedure på en basal kirurgisk ordination af panodil (på den nemmeste måde... tror jeg nok :-)

pdfPeroperativ paracetamol PIXI

Bitten 04.11.16 

Panodil skal vi IKKE ordinere.

Aftalen er i HOC at kirurger ordinerer panodil 1 g*4 med første dosis præoperativt, og vi dispenserer på den ordination hvis vi har patienten på OP når næste dosis skal gives.

Hvis ikke kirurgerne laver denne ordination som aftalt, så giv mig besked (og lav ordinationen).

Indtil videre skal panodil retard ikke benyttes.

Personligt tvivler jeg på det kommer til at fungere fra alle kirurgers side, men så giver vi blot panodil 1 g peroperativt og laver en ordination på en fast postoperativ behandling, når vi alligevel  skal ordinere postopertive sæt

Bitten 04.11.16

Tilføj kommentar

Login

Anesthesia-1128000235
Anæstesi- og operationsklinikken yder operationsassistance og bedøvelse til de kirurgiske klinikker i HovedOrtoCentret: Ortopædkirurgisk Klinik, Klinik for Plastikkirurgi, Brystkirurgi og Brandsårsbehandling, Øre-næse-halskirurgisk Klinik, Læbe-ganespalte Centret, Øjenklinikken og Tand-mund-kæbekirurgisk Klinik. 
Endvidere ydes anæstesiologisk assistance til TraumeCentret og Akutlægebil Region Hovedstaden.
Enheden for Akut Smertebehandling (EAS), Afdeling for uddannelse, forskning og udvikling i anæstesiolog (UFU) og Akut Koordinations Center (AKC) på Rigshopitalet er organisatorisk forankret i klinikken.
uddanop.dk er klinikens uddannelsesportal. Her findes kurser, information og andre ressourcer, der vedrører uddannelse i klinikken. Klinikkens ansatte og andre nøglepersoner kan få fuld adgang til uddanop.dk. Registrering skal om muligt ske med regionh.dk-mailadresse. Vælg Login i menuen øverst på siden

 

Go to top