1. find patienten på statusboard - enkeltklik - og tryk PRÆ i værktøjslinjen.  hvis patienten ikke er præet, start ny log, hvis du bliver bedt om det, og opret præskema.
  2. find patienten på statusboard og dobbeltklik.
  3. for patienter ud i fremtiden booket tid: gå i patientopslag og søg patienten. I navigatoren "patientstation" - enkeltklik på den planlagte procedure og tryk derefter på knappen PRÆ i barren lige     nedenunder --> og fortsæt som ovenfor.
  4. for patienter UDEN operationsbookning: gå i patientopslag og søg patienten. I navigatoren "patientstation" - enkeltklik på en åben (=grøn) behandlingskontakt, helst indlæggelse, og klik på     PRÆ i barren nedenunder. i valgboksen for procedurer at dokumentere klikker du på "andet" og navngiver tydeligt (fx præ til fjernelse af... etc)

Hvis du er kommet til at åbne et "blankt" præ-skema, hvor du egentlig skulle gennemse et allerede eksisterende skema, så tryk ANNULÈR i nederste højre hjørne - ellers genererer du blot endnu et skema, der støjer i journalen.

Biten

Tilføj kommentar

Login

Anesthesia-1128000235
Anæstesi- og operationsklinikken yder operationsassistance og bedøvelse til de kirurgiske klinikker i HovedOrtoCentret: Ortopædkirurgisk Klinik, Klinik for Plastikkirurgi, Brystkirurgi og Brandsårsbehandling, Øre-næse-halskirurgisk Klinik, Læbe-ganespalte Centret, Øjenklinikken og Tand-mund-kæbekirurgisk Klinik. 
Endvidere ydes anæstesiologisk assistance til TraumeCentret og Akutlægebil Region Hovedstaden.
Enheden for Akut Smertebehandling (EAS), Afdeling for uddannelse, forskning og udvikling i anæstesiolog (UFU) og Akut Koordinations Center (AKC) på Rigshopitalet er organisatorisk forankret i klinikken.
uddanop.dk er klinikens uddannelsesportal. Her findes kurser, information og andre ressourcer, der vedrører uddannelse i klinikken. Klinikkens ansatte og andre nøglepersoner kan få fuld adgang til uddanop.dk. Registrering skal om muligt ske med regionh.dk-mailadresse. Vælg Login i menuen øverst på siden

 

Go to top