Webcam

webcam60

Tips, tricks og vejledninger om SP. Sorter efter kategori med de farvede knapper eller i tabeloverskrifterne nederst. 

     SP | Præ     

SP | Intra

SP | Post

SP | TraumeCenter 

SP | Trykkammer

SP | Best./Ord.

SP | Eksterne ydelser

   SP | Blod   

SP | SEMI-ITA

SP | Brugerinterface

SP | Forskning

SP | Administrativt

Fejl og kommentarer kan skrives i den dertil indrettede formular under hver enkel artikel. Gør endelig det!

Idéer til indhold på denne side? Send en mail til Michael Friis Tvede

Link til superbrugerklyngesiden på intranet. Også indhold, som er interessant for slutbrugere. Intranet, virker kun på RH


Vejledninger til brug af brugertilpassede smertesæt i Sundhedsplatformen.

Den store​ vejledning er en introduktion til princip, smertesæt og oversigter over, hvad der skal ordineres til hvilke indgreb og hvornår.
Dette dokument er også dukket op i prærummene på 3. og 6.sal.
 
Herudover medsendes en vejledning til, hvordan I kan importere mine brugertilpassede sæt og tilføje dem som favoritter i jeres eget logon til fremtidig brug. 
 
Såfremt ALT glipper, går i hat eller mine sæt går inderligt og totalt op i røg, så medsendes der en nødvejledning og et groft bud på 4 præ-sæt og to smerte/opvågningssæt.
Hvis man havner i den situation, at man skal ordinere alt fra bunden, og ikke kan huske de forskellige smerteregimer, så kan man stykke noget sammen af et præsæt og et lille eller stort smertesæt (vi er jo (vist nok) alle læger og kan tænke en konstruktiv smerteplan frem). Jeg håber dog ikke det bliver nødvendigt.
 
Falder I over uhensigtsmæssigheder, fejl, idioti eller andet - så giv mig besked.
Har I behov for yderligere vejledning, så kontakt mig. Jeg indgår i superbrugerstaben de næste 3-4 uger, og har formentlig også min egen dect i lommen.
Bitten 04.11.16

HUSK at ordinere postoperativt smertesæt/potapakke samt evt tillæg (epi/pca/pnb/postop ketamin) til smertebehandlingen peroperativt.

Jeg ved godt, at dette er en ny procedure for F-Z-S, og at det virker bøvlet ift tidligere MEN det er sådan sættene fungerer aktuelt.

Det er muligt det kan ændres/forbedres med tiden - men det er arbejdsgangen lige nu.

Det er ikke alle mine brugertilpassede sæt, der kan ordineres til patienter under 15 år.

Derfor vises de ikke som jeres favoritter i disse patientopslag.

Her skal I bruge børnesæt eller ordinere individuelt.

Bitten 08.11.16


Update!
ALLE smertesæt SIGNERES OG TILBAGEHOLDES - også dem i ordinerer på OP. De folder forkert ud og ordineres straks frem for til behandlingsfaser, hvis de blot signeres!
Bitten 11.11.16

Kære kolleger.

1. panodil-ordination er en kirurgisk ordination.

Hvis der ikke er ordineret fra kir side, så giv IV under operationen og ret ordinationen til med postoperativ panodil (der arbejdes på at forbedre arbejdsgangen, men indtil da...)

2. BEMÆRK at der er ændret småting i pakkerne ift tidligere.

            - gabapentin præ er nu 300 (højst 600) mg

            - gabapentin præ gives KUN i FÅ tilfælde: stor ryg/lille ryg/stort brandsår/robot.

            ​- IV-dexamethason er nu højst 16 mg IV - også til de store operationer

3. selvom BÅDE depotmorfin og depotoxycodon er "krydset af" ipakkerne, så skal der KUN VÆLGES ÉT depotpræparat!

4. De brugertilpassede sæt er designet, så der er et rødt udråbstegn i de ordinationer, hvor I skal tage stilling til noget, og derefter kan ordinere (eller undlade ordination). Under administrationsanvisninger nederst i de enkelte ordinationer er der indført ordinationsvejledninger/information omkring dette.

5. Smerteplanerne i VIP systemet er IKKE opdateret, benyt de brugertilpassede sæt.

Bitten 13.11.16

Den opdaterede version af smertebehandlingsvejledningen - nu med en lille vejledning til hvordan man efterser aktive og tilbageholdte ordinationer.

Bemærk venligst at robotpatienterne i ØNH regi har egen præ-og smertepakke! De er projektpatienter og kører i protokollerede forløb...

Bitten 27.11.16

Seneste kommentarer

Login

Anesthesia-1128000235
Anæstesi- og operationsklinikken yder operationsassistance og bedøvelse til de kirurgiske klinikker i HovedOrtoCentret: Ortopædkirurgisk Klinik, Klinik for Plastikkirurgi, Brystkirurgi og Brandsårsbehandling, Øre-næse-halskirurgisk Klinik, Læbe-ganespalte Centret, Øjenklinikken og Tand-mund-kæbekirurgisk Klinik. 
Endvidere ydes anæstesiologisk assistance til TraumeCentret og Akutlægebil Region Hovedstaden.
Enheden for Akut Smertebehandling (EAS), Afdeling for uddannelse, forskning og udvikling i anæstesiolog (UFU) og Akut Koordinations Center (AKC) på Rigshopitalet er organisatorisk forankret i klinikken.
uddanop.dk er klinikens uddannelsesportal. Her findes kurser, information og andre ressourcer, der vedrører uddannelse i klinikken. Klinikkens ansatte og andre nøglepersoner kan få fuld adgang til uddanop.dk. Registrering skal om muligt ske med regionh.dk-mailadresse. Vælg Login i menuen øverst på siden

 

Go to top