Ved åbning af procedureskema er det vigtigt at have et CPR på patienten.

Find patienten via patientlister-RH traume. Vær opmærksom på, at patienten ikke nødvendigvis ligger øverst, kig hele listen igennem.

Enkeltklik på patienten og tryk dernæst på PROC-knappen i værktøjslinjen. I valgboksen vælg Anæstesi ved traume/akutkald

Procedureskemaet åbner med traume/akutkald makroen som standard. Den er ret omfangsrig, så mange hændelser skal springes over. Men det er vurderet at det er nemmere end at skulle finde hændelserne én for én.

(Hvis du dobbeltklikker, så åbner du det store anæstesiskema, som kræver udfyldt præ/postprocedure, inden det kan afsluttes.)

pdfGuide til åbning af anæstesiskema i traumecentret (14.08.17) 

Bitten/MFT

Login

Anesthesia-1128000235
Anæstesi- og operationsklinikken yder operationsassistance og bedøvelse til de kirurgiske klinikker i HovedOrtoCentret: Ortopædkirurgisk Klinik, Klinik for Plastikkirurgi, Brystkirurgi og Brandsårsbehandling, Øre-næse-halskirurgisk Klinik, Læbe-ganespalte Centret, Øjenklinikken og Tand-mund-kæbekirurgisk Klinik. 
Endvidere ydes anæstesiologisk assistance til TraumeCentret og Akutlægebil Region Hovedstaden.
Enheden for Akut Smertebehandling (EAS), Afdeling for uddannelse, forskning og udvikling i anæstesiolog (UFU) og Akut Koordinations Center (AKC) på Rigshopitalet er organisatorisk forankret i klinikken.
uddanop.dk er klinikens uddannelsesportal. Her findes kurser, information og andre ressourcer, der vedrører uddannelse i klinikken. Klinikkens ansatte og andre nøglepersoner kan få fuld adgang til uddanop.dk. Registrering skal om muligt ske med regionh.dk-mailadresse. Vælg Login i menuen øverst på siden

 

Go to top